Säkert

Ikväll hinner jag inte skriva mycket. Har ägnat i princip hela denna helg och för den delen också de två lovdagarna i förra veckan, åt underlag och rättningsarbete.
Jag drömmer mig bort till en dag förra sommaren då jag hade fastnat i en bilkö, tusentals bilar sniglade sig fram på E4:an i hettan. Då spelades i radion en låt av en ny svensk grupp som hette Säkert. Jag fastnade direkt för sångrösten, och budskapet i texten: ”Dom djävlarna ska skjutas!” Det handlade om våldtäktsmän, som jag alltid har haft väldigt svårt för. Förra hösten hittade jag till min glädje denna video. Riktigt bra svensk pop. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s