December

Kom just hem efter att ha varit hos Roger i Gubbängen. Vi har försökt oss på att mixa låten vi arbetar med samt lagt på piano och andra grejer för att lyfta det hela lite. Nu får jag inte igång min cd-brännare så att jag kan lyssna hemma.

Heléne är trött och har ont i ryggen, vi tycker båda två att det dags för bebisen att kika ut nu, snart två veckor efter beräknad tid.

Dags för sängen. Jag måste ha minst sju timmar varje natt. Torsdagar är som jag tidigare berättat den i särklass tyngsta dagen. Har ingen lust att skriva inlägg ikväll, men kedjan bör förbli obruten, tills jag fattar ett annat beslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s