Vatten & Salt

Efter ett tiotal lyssningar i stereon har jag beslutat mig för att lägga upp sången, Vatten & Salt på Myspace för nedladdning. Jag tror inte att den blir bättre än såhär om jag inte går in i studion och gör om hela processen och det har jag inte tänkt göra. Internet är ett fantastiskt media att sprida låtar etc som aldrig annars hade sett dagens ljus. Alltid kan det glädja någon. Följ länken längst ned i inlägget, och ladda sedan ner filen. Låten måste lyssnas på i stereo eller hörlurar för rättvisans skull.
Tack Roger för all hjälp!


En tanke på “Vatten & Salt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s