Reflektion kring Spiegelinlägget

Bloggandet får vila lite ikväll. Spiegel har tagit upp mycket av min tid de sista dagarna, att rekonstruera bilden av hur det gick till. Det är förvånande hur mycket jag har glömt. Men jag har fått god hjälp att komma ihåg saker av både Zäta, Putte och Thomas Lilja, alla tre gamla Speglar.
Glädjande nog fick jag också höra Zigienarblod igen, en riktig rockstänkare som jag har trott har varit borta för alltid. Kul att man numer kan skicka filer, med låtar och bilder till varandra, publicera saker som ligger i folks gömslen.

En sak jag har märkt dock, är att min besöksstatistik sjunker markant under de dagar jag publicerar inlägg om gamla band och annat ointressant jag varit med om. De inlägg som har lästs av flest har varit om bilinbrottet och om Willys matpriser. Det säger väl allt om vad vi värdesätter i vår tid.

Nu ska jag klappa om lilla Märta lite och sen ta på mig rökrocken och läsa vidare i Parasiten av Fredrik Ljung. En riktigt spännande skildring om hur livet kan te sig för en finansman som samtidigt lever ett dubbelliv som knarkare.

En tanke på “Reflektion kring Spiegelinlägget”

  1. Jaså rökare har du blivit igen?:) Jag la av i nov, underbart.Ja din blogg om bilinbrottet var suveränt. Jag skrattade så tårarna rann när du ringde polisen om tjuvens snusdosa…Tipsar om en god bok ”Ett annat liv” av PO Enqvist. Gripande. God natt/TL

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s