Övervikt

Förkylningen fortskrider med feber och jag ligger i soffan och tittar på tv. Kriget i Gaza är ett helvete med oskyldig civilbefolkning, barn som offer. Det är fruktansvärt, men jag kan ingenting göra. Maktlös inför denna konflikt som pågått så länge nu. Jag byter kanal: en kille som är femton år och väger 138 kilo. Han är matmissbrukare och har beslutat sig för att göra en magsäcksoperation för att gå ner i vikt. Han kan bara inte motstå alla de frestelser av pizzor, hamburgare och läsk som barn av idag dagligen utsätts för. Nu vill han bli en smal attraktiv kille, som tjejerna på hans skola ska gilla.

Här nedan Madonna, som tydligen alltid bantar, och som 50-åring har full kontroll över vartenda gram fett på kroppen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s