Ett fynd!


Det är fantastiskt hur attraktiv annonsen på lägenheten blev.http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=474085
Utgångspriset är lite lägre än den summa som Heléne gav 2002 och är ett bra exempel på hur krisen som började i USA har spritt ringar på vattnet ända hit. Luften har helt gått ur fastighetsmarknaden, så det blir spännande att se hur många som kommer på visningen söndag 18 januari. Blir den inte såld får vi hyra ut den i andra hand igen.

3 reaktioner till “Ett fynd!”

  1. Hoppas det går bra. Fotografen fick ju bort sladdarna som du hade ångest över – ser fin ut! /BPBTW: Återkommer ang. återvinningen… Har en del funderingar där.

    Gilla

  2. Tack för lyckönskningarna. Mäklaren sa idag att det har ringt folk på lägenheten, men att det inte är någon garanti för att den blir såld. Marknaden är extrem just nu, sa han, och tyckte att det var klokt av oss att ha med i beräkningen att få hyra ut i andra hand igen. Ingenting går längre att förutspå, ungefär som det var ett förestående kärnvapenkrig 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s