Magnolia

Ikväll blir det ett kort inlägg och en video med JJ Cale, som gjorde några stora hits med låtarna Cocaine och After Midnight, som egentligen varken var typiska för hans stil, eller gjorde honom rättvisa. Det sägs att denne folkskygge artist bra mycket hellre satt ute i sitt ökenhus och spelade gitarr, än att umgås med sina country&blueskollegor under 70-talet, då han var som störst. Förra året fyllde han 70. Låten Magnolia kommer från albumet Naturally, som är ett hans debut. Andra mästerverk är skivorna Grasshopper och Troubadour.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s