Prylkaos

Idag vaknade vi ganska tidigt. Iväg till Helenes lägenhet, spacklandes hål i väggarna, imorgon väntar slipning och målning.

Sedan fortsatte det ganska mödosamma röjningsarbetet med tömma vindsförrådet. H lider av samma sjukdom som jag tidigare led av, dvs att ha stora problem med att göra sig av med gamla saker som man inte ens visste fortfarande fanns. Därför har hon genom sina olika flyttar lyckas samla på sig runt sex kvadratmeter förråd av lådor, varav en tredjedel nu måste gås igenom snabbt.
Jag läste en bok som heter ”Rensa i röran” och blev relativt frisk.


Vi försöker alltså gå igenom så mycket som möjligt så att jag kan köra
merparten till brasan på Östbergatippen imorgon.

Vi vill naturligtvis att det ska se någorlunda borgerligt ut då vi får besök av Familjen Monique imorgon.

4 reaktioner till “Prylkaos”

  1. Hälsa H att det är en ganska skön och befriande känsla att kasta bort saker. Jag höll fast vid vissa, totalt meningslösa ting, innan jag gick och köpte sopsäckar. Jag kände en rening när allt var borta. Jag vill inte ha saker (gitarrer har jag dock fortfarande svårt att slänga…)./BP

    Gilla

  2. I julas hälsade jag på mina föräldrar. Då kom morsan dragandes med mitt skolbetyg från grundskolan! HOn hade alltså sparat det i 30 år. Jag slängde det omedelbart, liksom BP får man inse att vissa saker kommer man aldrig ha nytta av:)

    Gilla

  3. Billig mat m.m.? Fick igår info om att Lidl har öppnat på Söder. Grattis! En påse fin gul lök för 4.90……Bojkotta Coop!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s