Fler lådor

Efter att ha rättat åttornas litteraturprov i eftermiddags begav jag mig ut till Solna för att hämta fler lådor. Jag hamnade i en bilkö vid Eugeniatunneln, tusentals bilar ligger och kryper fram på ettan kilometer efter kilometer i denna trafikinfarkt. Det retar mig att Moderaterna inte satsar vägtullsavgifterna på kollektivtrafiken utan istället vill satsa pengarna på utbyggd privatbilism. Vi ska snart byta bil till en som går på Etanol. Kollektivtrafiken ut till jobbet är en katastrof som jag har skrivit om tidigare.

Hej, hur är det med dig?

Äntligen var jag framme vid mitt mål. Fler kartonger. Nu är det bara drygt två lass kvar och sedan är Mäster Simons väg ett minne blott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s