jan/feb

Januari och februari har aldrig varit något för mig, kallt och mental baksmälla efter julhelgernas glittrande skimmer. Efter jul och nyårs välbehövliga avbrott är det nu bara att vänta på att ljuset och värmen återvänder. Vi lärare ser fram emot sportlovet, och när det är över – till påsklovet. Sen går resten av terminen av bara farten. En rad helger, Valborg och första maj, pingst och Kristi himmelsfärd avlöser varandra. Plötsligt sitter man där vid avslutningslunchen och åker sen hem till sju veckors rekreation.

Denna februrarikväll vill jag puffa för en låt, ”The Piano” av och med PJ Harvey, från albumet ”White Chalk”:

2 reaktioner till “jan/feb”

  1. Känner som dig. Trött på snö och kyla. Längtar till våren, sommaren och värmen. Men till skillnad från dig lyckos så har man inga lov att se fram emot när man arbetar inom förskolan. Kram Susanne

    Gilla

  2. Finns väl ingen ssnö och kyla där ni bor. I Malå har vi fin vit snö -9 grader. Just i dag har vi snöstorm men det är härligt, är det vinter så ska det vara vinter, våren kommer snart

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s