2 reaktioner till “Hejdå, bilen!”

  1. Nice car! Ser jag fram emot att susa omkring i.Nästa gång jag är på tjing tjongkrog ska jag fråga om de gål bla me extla non-stop i chop suey! /BP

    Gilla

  2. Hej Tomas. Vilken härlig blogg. Jag köpte ny bil förra året. En Golf kombi 2004. Diesel. Bilskatten ligger på runt 7000 kronor. Ett tag regnade det in i den så mattorna eftermöglar fortfarande. Men snart är det vår. I Skåne är det kallt idag och mycket snö. Det är ruckligt här. Fattigt. När man bilar omkring så kantas vägarna av fallfärdighet och mången skåning verkar obekymrad av att färgen flagnat, eller att halva huset är täckt av grön presenning som växt sig fast. Skåningarna följer kanske inte tv-programmen med hus. Eller har de inget behov av att skryta med fasaderna. Jag har ett eget litet 20-tals hus som klänger sig fast i backen. Det är avflagnat brunt. Istället för trä har man fattigmanstäckt det med masonit och sedan satt lockläkt på så att det ska se ut som ett äkta virkeshus. En typisk skånsk lösning. Det är två år sedan jag slutade titta på tv. Underbart med ditt lilla barn. Stor lycka. Sköt om er. Susanna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s