3 reaktioner till “Hipp hipp Hurra”

  1. Grattis! Ja, tiden går. I går var jag och hälsade på min förstfödde i hans första egna boende mitt i City. Kände historiens vingslag och mindes mitt eget flyttande runt stan, och hur man satt i en fönsternisch på Krukmakargatan och kände att allt var möjligt. Jag hade med mig bullar till sonen och i hans kyskåp tronade en gigantisk burk Bullens pilsnerkorv. Like Father, like Son! Hoppas du får en härlig dag, Mischa! /BP

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s