Dansa min docka!


Dockan som satt och väntade i rökrutan utanför restaurant ”En Ful och en Gul” på Erstagatan.
Idag tog jag mig ut på en första kraftlös promenad. Solen sken och det var en typisk fredagsstämning på stan. Folk kom med fullastade matkassar och godispåsar från systemet. Känslan av annalkande ledighet var påtaglig. En och annan hade redan börjat fira helgen bakom skyltfönstren i krogarnas välkomnande famn. Arbetskamrater med nypåfyllda lönekonton avslutade veckan med ett par öl på Happy Hour.

Själv känner jag mig lite snuvad på sportlovet, sjukdomen går på sparlåga , men jag har ingen som helst energi, och det känns som en orimlig tanke att jag ska befinna mig vid svarta tavlan och katedern på måndag.

Jag gick runt i solen och funderade på boken jag nu nästan är klar med om Svensk Maffia, och så möter jag plötsligt en av medlemarna (som finns på bild i boken) ur Hells Angels vid ett övergångsställe. Det är sällan man ser dem ute i byn. Killen, som föreföll vara i min ålder hade stålblå blick och det inre siktet inställt mot helgens äventyr.

3 reaktioner till “Dansa min docka!”

  1. ja sportlovet är bara skit om man inte åker bort. tipsar om min bok ”Fred” som bara kostar en 50-lapp i Ebok format.somliga säger att den är som Jack fast roligare. döm själv:)Vulkan förlag – sök på namnet.//Thomas

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s