Bröllop efter Sky burness


När jag öppnade min hotmail idag hade jag fått ett meddelande med en länk till framtida lycka. Länken ledde till en sida som utlovade en snabb viktnedgång på ca 9 kilo med hjälp av en mirakelprodukt.
Som om denna leverantör kände till min innersta önskan om att gå ner ungefär detta till sommaren, för att kunna vara glad och befriad på badstranden.

Innehållet i flaskan får dig att vilja äta mycket mindre.

Den här saliga kvinnan får man följa både före och efter kuren.

I början av reportaget är hon bekymrad. Om en vecka ska hon gifta sig och vågen visar 9 kilos övervikt. Men så hittar hon av en slump Sky Burness One Week i en affär…

Och vipps kommer hon i storleken. Både hon och maken är mycket nöjda med resultatet.

Såhär såg jag ut 1980 och med Sky burness kan det bli verklighet igen.

5 reaktioner till “Bröllop efter Sky burness”

 1. Tror att de såg dig som en potentiell storkund efter att ha sett bilderna där du står med fingrarna i snacksskålarna, samt dina glädjefyllda inlägg om prisbilden på konfekt inom lågpriskedjorna! 🙂 / BPTror att de såg dig som en potentiell storkund efter att ha sett bilderna där du står med fingrarna i snacksskålarna, samt dina glädjefyllda inlägg om prisbilden på konfekt inom lågpriskedjorna! 🙂 / BPTror att de såg dig som en potentiell storkund efter att ha sett bilderna där du står med fingrarna i snacksskålarna, samt dina glädjefyllda inlägg om prisbilden på konfekt inom lågpriskedjorna! 🙂 / BP

  Gilla

 2. Haha, vilken skit. Jag tror att sånna där medel ger placebo-effekt hos människor som automatiskt börjar äta nyttigare (eftersom det är det som rekommenderas) på preparaten. Ta tillexempel bantniningsmedlet ”kur”. Det är kappslar som ska intas ett antal gånger per dag och utlovar viktnedgång. På paketen står det också ”för bäst resultat rekomenderas en strikt kosthållning samt en timmes vardagsmotion”. 🙂 Men för dom som inte vet bättre är det perfekt. De tror verkligen på det!

  Gilla

 3. Hörde nyss att det enda verkligt effektiva sättet att gå ner i vikt är att börja äta på sig själv och sedan bajsa ofta. / BP

  Gilla

 4. Ändå ganska smart sätt att tjäna pengar. Man ger kostråd som hur som helst hade lett till en viktminskning samtidigt som man börjar sälja en sådan här mirakeldryck. Kortsiktigt kan det nog dra in en del pengar,sen får man väl byta namn och design emellanåt, till tex ”Super Mega Burness One Week”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s