Hanks son

Varit och käkat Magnus i eftermiddag, träffat Basse för andra gången sedan proggkryssningen för 2 år sedan. Nu har vi suttit uppe hos Putte och dammsugit Youtube på grejer vi gillar, lyssnat på en del Bowie, och kommit fram till att rock n roll var bättre förr.
Ett annat ålderstecken är att ingen av oss längre lyssnar till hård musik. Inte ens UK Subs. Man vill ha lugn och vila, inget testosteron. Vad passar då bättre än det här? Gammalt hederligt folk i flanellbyxor som spelar en fin melodi utan alltför mycket elektricitet. Varsågoda:

10 reaktioner till “Hanks son”

 1. bättre förr, ja det köper jag inte:)Bruce Springsteens 2 senaste slåt ut allt han gjort tidigare.Eldkvarn har släppt en kanonplatta i klass med deras 80-tal.Coldplay är grymma.Killers är fantastiska.Bättre förr – handlar ofta om att man inte orkar leta i nuet.Tyvärr.Sen är såklart det bästa redan gjort. Bowie, Stones, beatles gjorde allt redan, och efter det är det inte så mycket kvar.

  Gilla

 2. ”Sen är såklart det bästa redan gjort. Bowie, Stones, beatles gjorde allt redan, och efter det är det inte så mycket kvar.”Det var just det jag menade, Tenderbeat ;-D

  Gilla

 3. PS. Om Bruce har lyckats göra något som han inte har klarat tidigare – bra musik- kan jag bara gratulera. Hittills tycker jag nog att det enda av hög kvalitet han lyckats med är Because the Night som Patti Smith sjunger. Eldkvarns senaste når absolut inte upp till Himmelska Dagar, och Coldplay skulle inte ha blivit stora om de hade kommit på 70-80-talet. Återstår då bara Killers, och dem sätter jag verkligen stora förväntningar på nu 😀

  Gilla

 4. den första jag träffat på som känner till UK-subs. Jag hörde dem på den tiden de hette B52’s. De’ du 🙂

  Gilla

 5. Jag blandar ihop saker och ting. De hette inte B 52’s, de hette The Marauders. Jag hörde dem på ett ställe bakom St Martin’s in the Field.

  Gilla

 6. Bruce är en 70-talsartist som är mycket begåvad:)Coldplay är ett typiskt 2000-talsband, ja och det kan betyda suverän kvalite.Killers, ja tipsar om att du börjar med Sams town, deras mästerverk fr 2006. Troligen kommer dom aldrig att upprepa den nivån, men en sån skiva räcker!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s