Dagens goda gärning

Ikväll blir det ett kort men ändå viktigt inlägg.

Jag gick in på DN och läste lite om journalisten Dawit Isaak. Där kunde man skriva på protestlistan mot att han – helt oskyldig – hålls fängslad år efter år av den ondskefulla regimen i Eritrea. Eritrea är känt som ett land som har tortyr i fängelserna för regimkritiker. Jag tycker dock att den koleriske bilden på Dawit inte gynnar syftet att samla in så många underskrifter som möjligt. In med en mer ödmjukt porträtt på den svenske journalisten istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s