Missantrops påskägg

Idag är inspirationsnivån ovanligt låg när jag sätter mig vid tangentbordet. Men jag skriver ändå. Några bokstäver läggs ihop och ett ord skapas. Några ord blir till en sammanhängande mening. Några meningar blir ett nytt sammanhang, med en röd tråd – ett blogginlägg…
Jag tänker ju även idag, alltså kan jag ju också skriva ett blogginlägg! Blogginlägg är ju just tankar klädda i bokstäver.

Ser mig omkring i köket. Reser mig upp och går fram till påskägget som Missantrop (som just nu befinner sig i paradiset Koh Tao) fick av farmor och farfar. Tyvärr kunde hon inte ta emot det själv eftersom hon var i Vietnam då och nu har jag tömt det på Tobleronebitarna och kvar ligger bara hundralappen. Den går inte att stilla något sockerbehov med.

Jag får väl helt sonika fylla upp detmed småkakorna vi köpte till påskärringarna just innan påsk och…

Lite Lucky sticks

6 reaktioner till “Missantrops påskägg”

  1. Hej, det är Edvard!Man kan också säga att blogginlägg blir när vi sätter URLer (länkar) på våra tankat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s