Redskap jag använder

Bit för bit lär jag mig hur bloggandet fungerar. Det här verktyget , som syns på bilden till vänster, la jag till för att se vilka inlägg som har varit de mest lästa under den gågna månaden. Det kan vara kul att se vad folk är intresserade av. Topprankat är ”Bröllop efter Sky Burness”, något som jag tolkar som att många av er läsare är romantiskt lagda.
Verktygets viktigaste funktion är dock dess sökfönster där man kan slå in ett ord tex anders, och få fram ett gammalt inlägg jag skrev om punkbandet Anders Ångest. Jag har stor användning för det när jag söker efter gamla inlägg som jag refererar till.

Andra verktyg jag använder mig av är statistik över hur många besök jag har samt flaggräknaren som visar vilka länder besöken kommer ifrån. På så vis lär jag mig hela tiden nya flaggor.

Idag är det den historiskt sett sämsta bloggdagen sedan jag startade upp i september. Nio på kvällen och bara 13 unika besökare!

Blev folk så avskräckta av mitt påskäggsinlägg igår?

4 reaktioner till “Redskap jag använder”

  1. Hej, det är Edvard!Nä, dom har sett att Edvard härjar på din blogg och är rädda att bli förföljda på sina bloggar. Då rasar trafiken direkt. Mwoahahaaa….

    Gilla

  2. Ha ha… du har inte tänkt på att det kan ha med solen att göra? De flesta var nog ute istället för att surfa runt bland favvobloggarna. Passar på att önska dig en bra helg!

    Gilla

  3. hehe, jo det har jag förstås tänkt på,;-D, samt kombinationen lönehelg och fredag. tyckte det var en kul avslutning på inlägget bara.ha en bra helg själv!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s