Kabelproblemet

Förutom att det här ser fruktansvärt fult ut, blir det allt knepigare att dammsuga. Hur jag än försöker organisera sladdarna till all ny teknik, blir det fel eftersom sladdarna ska åt olika håll och att olika apparater har sin egen kabellängd, vilket leder till kaos kring el- och grenuttag.
Jag blev glad då IKEA började saluföra en så kallad kabelsamlare och köpte en sådan, bara för att inse att den inte fungerar i praktiken. Därför åkte den med allt annat skräp till Östbergatippen i höstas.

Det ska bli intressant att se hur framtidens lösningar kommer att se ut. Problem är ju till för att lösas, och den som kommer på en simpel lösning som fungerar kommer bli miljardär. Kommer sladdar vara inbyggda i väggarna, eller är batterier lösningen på problemet?

Andra saker som irriterar är alla dessa transformatorer som medföljer det mesta av elektronien idag, tjocka klumpar på kontakterna, samt att sladdar, speciellt handsfreeset till mobiler, gillar att sno sig.

Är det någon av er bloggresenärer som har några tips till mig kring den här frågan är jag ivrig att lyssna.