Stukat eller brutet?


Igår när jag höll på med Märta i sovrummet kom jag plötsligt på att jag hade mat på plattan i köket. Jag kastade mig ur sängen och tog mig ut mot köket där det var en blöt fläck på golvet, troligtvis vatten. Naturligtvis halkade jag, men lyckades balansera upp och undvika ett förödande kroppsfall, med resultat att tån fick ta smällen.
Det gjorde riktigt ont och idag tvingades jag ställa in en planerad långpromenad med M. Vi gick och tog en lunch på Tre indier istället. Ni kanske undrar hur jag klarade av att överhuvudtaget gå med den här foten. Svaret ligger i en, för sådana här tillfällen, utmärkt tablett: Diklofenak.

3 reaktioner till “Stukat eller brutet?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s