Felon


Ibland överrumplas man av att det som verkar vara en lågbudgetproduktion (med med mestades okända skådisar) kan vara riktigt spännande. Så skedde i kväll. Jag har alltid varit svag för amerikanska fängelsefilmer med slagsmål och uppgörelser mellan interner.

I den här filmen hamnar en vanlig snäll familjefar ,som försökt försvara sin familj vid ett inbrott i ett oerhört brutalt fängelse med nazistgäng. Där tvingas han för sin överlevnad in i gängvärldens och plitarnas brutalitet. Filmen slutar lyckligt vilket jag blev lättad av.

Nu kan jag sova gott i natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s