AHHH! KÄNN DET ÄR DHARMA…

SKOGSVÄGEN
Lite umgänge i vårsolen utanför  arbetshögkvarteret i Strömsholm

” Jag vill komma hem, inte gå ut, bara komma hem, snälla vad du än säger låt mig komma hem.

Nu gör vi det, nu fixar vi livet, denna nyckfulla parad, vi går mot ljuset där dimman tecknar sig tät…”

Äntligen är både<a href="http://<iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/album/3NX0biTcvS9lBxqpnE0ylU?utm_source=generator&quot; width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture"> Dharma och Sprit och vatten ute. ute på Youtube, Spotify, Apple osv

https://tomascarneheim.com/?p=2398&preview=true
https://open.spotify.com/track/2PCglyp0Vd8Qi0V6nxSdxZ?si=dfc7d0c839eb4f2d

Skogsvägen är ett samarbete mellan Hans Lahti, och mig. Hans kan på ett häpnadsväckande sätt, med sina ofta fåordiga och paradoxala berättelser få melodierna och inspirationen att flöda. Ofta behöver texterna inte skrivas om speciellt mycket för att kunna sjungas, det kan vara att ta bort eller lägga till några ord och fraser, i detta samarbete som handlar om mötet mellan Hans och min inre värld. Det uppstår en slags identifikation, men när jag spelar sångerna ute, vilket händer, är det skönt att kunna säga att det inte är jag som står för lyriken. Det ger en skön distans. Både Dharma och Sprit och vatten, är till en början inspelade som skisser här hemma i min lilla studio. Därefter kom Samuel E, från Eskilstuna, in i bilden. Han var då blott 19 år. En av Sveriges främsta rock n roll basister, Peder Andersson, har därefter jobbat vidare på det i sin Studio Ingenting , lagt trummor, samt oräkneligt mer. Ellen Danskog står för det ljuvliga kvinnliga sånginslaget. Därefter har Thomas Thörnholm mixat och mastrat låten som legat klar sedan hösten 21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s