Alex Schulman, DNs framtida kulturredaktör?


Alex Schulman har skrivit på DN om bloggarnas betydelselöshet, och det rör mig egentligen inte. Jag har inget intresse av att försöka påverka någon med mitt bloggande. Det är väl ett väldigt fåtal bloggare som lyckas med det, Schulman, Bildth, Blondin Bella och några till kanske.

Det som jag tycker är lite märkligt är att det blir en sådan debatt kring hans uttalande. De texter jag har läst av Schulman, kanske ett tjugotal till antalet, har ibland varit ganska underhållande, men inte mycket mer.
Att en person som egentligen inte avhandlar mer än yta, får ett så stort utrymme, tycker jag speglar förflackningen på kulturens område i det här landet.

4 svar på “Alex Schulman, DNs framtida kulturredaktör?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *