Besökare i statistik

Som bloggare får man en hel del nya behov och vanor, tex att kolla besökarstatistiken.
Dubbelklicka på bilden!
Det är alltid spännande att gå in på den här länken:http://www.bloggtoppen.se/blogg/35662/
På Bloggtoppen kan jag se hur väl jag lyckas att få folk att besöka min sida.

Jag har ett genomsnitt på 40- 50 besök varje dag. Cirka 25% av dessa är helt nya besökare, som kommer dit för att jag ”pingar” mina inlägg så de blir synliga på tex Bloggportalen och Bloggtoppen. 75% är sådana som kommer tillbaka. Av dessa är kanske 40% vänner och bekanta som jag vet läser min blogg. Resten är ett spännande mörkertal.

Ibland får jag märkliga toppar då dubbelt så många personer plötsligt under en och samma dag besöker sidan. En av dessa märkliga avvikelser i statistiken står tisdagen den 3/3 för.

Gå gärna in på länken ovan och betygsätt min blogg och skriv kommentarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *