Bokbården och köksbordet

Idag tog jag mig samman. Det har gått några veckor sen jag satte upp de näst sista hyllorna i sovrummet. Då hade jag slut på rödplugg, något jag införskaffade igår.

Sedan vi flyttade tillbaka till Skånegatan i somras har det ständigt varit olika byggprojekt igång i lägenheten. Vi målade om den, la in parkettgolv i köket och sovrummet, slipade parketten i vardagsrummet och rev en vägg mellan kök och sovrum för att få plats med ett köksbord vid fönstret.
Den Feng Shui -influerade författarinnan, Karen Kinston skriver i boken ”Rensa i röran” att gamla böcker alstrar trög energi som gör att hela livet blir sämre. Jag vet inte om jag helt och hållet tror på det, men jag har i omgångar rensat bland böckerna, och det har känts befriande i någon mening. Sist gav jag bort nya böcker av bla Björn Ranelid som jag läste några sidor i och tyckte var tråkiga. Det fanns ingen mening med att låta dem stå där och förstöra mitt liv.

En bokbård går runt nästintill hela sovrumstaket. Jag kan rekommendera systemet för er som är trångbodda men ändå är bokläsare. Det är bra för aukustiken i rummet, minskar eko och dämpar ljud från intillliggande lägenheter.

140 cm Nytillkommen yta till runt ? böcker.

När detta var gjort hade jag kommit igång och fortsatte in i vardagsrummet med en andra svartstrykningen av köksbordet. Vardagsrummet har vi kvar att möblera och designa. Där råder ännu ingen harmoni.

3 svar på “Bokbården och köksbordet

  1. Anonym säger:

    haha! Nu ar bloggen uppdaterad!manga kramar / Missantropp.s. Du har ett mejl som vantar i inboxen pa hotmail.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bokbården och köksbordet

Idag tog jag mig samman. Det har gått några veckor sen jag satte upp de näst sista hyllorna i sovrummet. Då hade jag slut på rödplugg, något jag införskaffade igår.

Sedan vi flyttade tillbaka till Skånegatan i somras har det ständigt varit olika byggprojekt igång i lägenheten. Vi målade om den, la in parkettgolv i köket och sovrummet, slipade parketten i vardagsrummet och rev en vägg mellan kök och sovrum för att få plats med ett köksbord vid fönstret.
Den Feng Shui -influerade författarinnan, Karen Kinston skriver i boken ”Rensa i röran” att gamla böcker alstrar trög energi som gör att hela livet blir sämre. Jag vet inte om jag helt och hållet tror på det, men jag har i omgångar rensat bland böckerna, och det har känts befriande i någon mening. Sist gav jag bort nya böcker av bla Björn Ranelid som jag läste några sidor i och tyckte var tråkiga. Det fanns ingen mening med att låta dem stå där och förstöra mitt liv.

En bokbård går runt nästintill hela sovrumstaket. Jag kan rekommendera systemet för er som är trångbodda men ändå är bokläsare. Det är bra för aukustiken i rummet, minskar eko och dämpar ljud från intillliggande lägenheter.

140 cm Nytillkommen yta till runt ? böcker.

När detta var gjort hade jag kommit igång och fortsatte in i vardagsrummet med en andra svartstrykningen av köksbordet. Vardagsrummet har vi kvar att möblera och designa. Där råder ännu ingen harmoni.

3 svar på “Bokbården och köksbordet

  1. Anonym säger:

    haha! Nu ar bloggen uppdaterad!manga kramar / Missantropp.s. Du har ett mejl som vantar i inboxen pa hotmail.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *