Deffningen har startat


Sent inlägg ikväll. Har varit ute och gått med Märta, och jag kan konstatera att nu deffas (definieras) det nere längs norra Hammarbyhamnens promenadstråk. Killar och tjejer som har pumpat i gymmen från september till nu, kört proteinpreparat varvat med högkolhydratkost och kanske en och annan Ryss 5:a för att bygga största biceps- triceps- mage- lår -stjärt. Nu är de ute och fettförbränner genom powerwalking, med eller utan stavar. Allt för att kunna kasta av sig linnen och träda fram på stränderna med gyllenbruna sexpack. Är jag avundsjuk? Jo, det är klart. Vilken man vill inte ha en sådan här kropp? Men jag är som vanligt inte beredd att offra det som krävs, och då får jag också se ut som jag gör till sommaren.


Idealisk kost vid deffning är mängder av kolhydrater och proteiner men inget fett. På bilden tonfiskröra och nyttig fullkornspasta, morotsstavar och lite vitkål.

2 svar på “Deffningen har startat

  1. Anonym säger:

    Att se ut som killen på bilden är verkligen inte snyggt! Usch, verkligen äckligt och avtändande. Får mig att tänka på de där framavlade monstertjurarna, Beligian blue.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *