Eldkvarn


Sensationsjournalister är experter på att skapa parallella verkligheter. Verkligheter som ofta spricker så fort man börjat läsa reportagen.
Victoria Beckham måste vara gjord av ett segt och förlåtande virke som först accepterar otrohet på otrohet och sedan förstorar brösten för att få tillbaka den notoriska bedragaren. Kan tio procent av detta vara sant fast kanske på ett annat sätt än tidningens löpsedel beskriver?

Ovetenskapsakademien passar på att, helgen till ära, ha en utställning med krusifix. Konstnär okänd.

Ganska häftiga bilder, 120×100 cm, som är limmade på spånskiva och kostar 1000kr styck. Heléne och jag funderade en kort stund. Skulle vi kunnat ha de här på väggen? Nej, det är för disharmoniska, för gåpåiga. Hur påverkas man av att ha dem i sitt hem?Hur skulle ett barn påverkas ? Jag hade mycket väl kunnat ha dem i 20-30 års åldern för att de är så provokativa. Men idag. Nej, jag är en helt annan person.

Ser att Eldkvarn är på gång igen, den 25 April. Tja, varför inte? Jag har alltid gillat Eldkvarn, och det vore kul att se dem på det gamla klassiska Göta Källare. Går jag blir det min fjärde konsert i vår med svenska artister,Annicka Norlin, Thåström, Lundell. Den femte blir Olle Ljungström (har redan biljett) den 30 april på Rival.

Någon som ska med på Eldkvarn?

4 svar på “Eldkvarn

 1. Anonym säger:

  Journalister är ett dyngpack till 99%den enda journalisten jag gillat var Villhelm Moberg.

  Svara
 2. Anonym säger:

  bor heltid med barn så konserter är helt uteslutna pga barnvaktsproblem. missade ju t.o.m thåström vilket aldrig har hänt tidigare!Eldkvarns senaste Hunger hotell är det bästa dom gjort på 20 år, och det är ett smärre mirakel att plötsligt slå till med ett mästerverk i denna ålder som de är i…

  Svara
 3. Anonym säger:

  Hade varit kul att se Eldkvarn med dig, men jag är inte i Sthlm vid den tidpunkten.Jag ska njuta av Sthlm v 29 och 30, kanske vi ses då…Lotta

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *