En dubbelgångare till

Ikväll fick jag ett telefonsamtal från en vän som arbetar inom kriminalvården. Hon hade något märkligt att berätta: De hade fått in en person som har begått ett allvarligt brott och som sitter häktad och han var som en kopia av mig. Hon sa att det var otäckt att träffa honom, han var extremt lik mig, hade samma gester och utstrålning – frisyr och utseende!
Hon har nu pratat en hel del med honom och idag hade hon under en bråkdels sekund fått för sig att det var mig hon pratade med.
”Det är obehagligt vad lik han är”, sa hon. ”Han till och med tittar på mig på samma sätt som du gör då jag pratar med dig.”

Jag försökte givetvis få henne att avslöja hans identititet, så att jag ska kunna arrangera ett möte, men det omöjliggör naturligtvis sekretessen.

Det är under åren många som har berättat att jag har en dubbelgångare. Kan det vara en och samma person eller är det flera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *