Gång


Läser om Robert Aschberg och Gert Fylking i Aftonbladet. De ska gå från Ystad till Haparanda för att dra in pengar till Cancerfonden och forskning kring prostatacancer. De promenerar 3 mil varje dag och ska sammanlagt gå 200 mil. Under tiden samlar de in pengar. Jag hade gärna hakat på, och haft med mig datorn och bloggat lite om upplevelserna på vägen, som Robert Aschberg gör.

Jag har alltid gillat att röra mig på detta sätt, och går periodvis väldigt mycket. Jag blir klar i huvudet av att gå och kommer ofta på lösningar på problem. Jag älskar att röra mig i skogar, men även längs långa stränder och i storstäder. När jag var i New York under en dryg månad 1992, gick jag dagarna i ända och kom tillbaka smal som en pinne, trots att jag hade levt på Pringles, pizzor, öl och kanderade jordnötter. För två år sedan var jag på väg att haka med på en så kallad pilgrimsvandring ner i Spanien, men något kom emellan och det blev aldrig av.

Numer går jag ganska ofta med gångstavar (som männen på bilden) för att få upp ämnesomsättningen med 25%.

5 svar på “Gång

 1. Anonym säger:

  Ja, är det inte du där längst fram, till vänster, på bilden som stavar sig bort från all snacksångest & bilåkande:) /BP

  Svara
 2. Anonym säger:

  DEt var elakt. Men tomas vill du verkligen gå med Robert Ashberg som hatar Jesus

  Svara
 3. Anonym säger:

  Va, jo, det är kanon mot snacksångesten, men om Robert Aschberg hatar Jesus vill jag absolut inte gå med. Vem har sagt att han gör det? nanna: Nu vet du 🙂

  Svara
 4. Anonym säger:

  Dom frågade hans reaktion på namnet jesus då svarade han satan!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *