Hello Saferide

Ser till att säkra min bloggverksamhet även denna dag. Ett inlägg per dag…Vi ska snart iväg och se Annika Norlin och Hello Saferide. Annika Norlin är också känd genom projektet Säkert, som jag tidigare skrivit om.
Det har varit en stressig fredag igen. Elevfostrande samtal gällande snöbollskastning och mulande, sammanställning av diagnosmaterial inför utvecklingssamtal och mitterminskonferens, och mitt i allt detta ska meningsfulla lektioner upprätthållas.
Efter arbetet var det dags för att åka till IKEA på jobbets uppdrag, något jag skjutit upp i flera dagar. Jag hamnade sedan i en bilkö som berodde på hinder i ena körbanan. Hann i vart fall med en femminuters IKEA-middag bestående av två wienerkorv med senap och en pizzabit och tre glas sodavatten. Tryckte sedan ner några chokladbitar vid hemkomsten för att få upp blodsockret som hade dragits ned i och med det kraftiga insulinpåslaget efter det höga kolhydratintaget. Den onda cirkeln igång…

Nu väntar vi på barnvakterna, Ninni och Micke, ska bara ner och handla något till dem på – KONSUM!!! Har inte handlat där på mycket länge, men nöden har ingen lag. Använder mig av pengarna i kuvertet från den senaste genomförda transaktionen ”Tulpan”.

Hoppas att det inte är för många förband ikväll. Med åldern har jag börjat avsky denna företeelse.
Rent taktiskt kan ju inte huvudartisterna plocka in band som är bättre än dem själva. Därför dessa förband som leder till leda – i värsta fall lidande. Så har fallet varit med de två senaste Hanoi Rocks-konserterna. Oerhört dåliga förband som riktigt ska stå i kontrast till kvaliten då de riktiga hjältarna går på scenen.
För er som inte vet hur Hello Saferide låter. Här kommer ett smakprov:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8eUsmyu22BU&hl=sv&fs=1&w=425&h=344]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *