Hipp hipp Hurra

Hipp, hipp Hurra
för kära lilla
Missantrop
som blir

21 år idag!

Det måste firas:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YAEWrnOtrY&hl=sv&fs=1&w=425&h=344]

5 svar på “Hipp hipp Hurra

 1. Anonym säger:

  Grattis säger jag med, som sett Micha sen hon var nyfödd:)Tiden går…Thomas Lilja

  Svara
 2. Anonym säger:

  Grattis säger jag med, som sett Micha sen hon var nyfödd:)Tiden går…Thomas Lilja

  Svara
 3. Anonym säger:

  Grattis! Ja, tiden går. I går var jag och hälsade på min förstfödde i hans första egna boende mitt i City. Kände historiens vingslag och mindes mitt eget flyttande runt stan, och hur man satt i en fönsternisch på Krukmakargatan och kände att allt var möjligt. Jag hade med mig bullar till sonen och i hans kyskåp tronade en gigantisk burk Bullens pilsnerkorv. Like Father, like Son! Hoppas du får en härlig dag, Mischa! /BP

  Svara
 4. Anonym säger:

  Grattis! Ja, tiden går. I går var jag och hälsade på min förstfödde i hans första egna boende mitt i City. Kände historiens vingslag och mindes mitt eget flyttande runt stan, och hur man satt i en fönsternisch på Krukmakargatan och kände att allt var möjligt. Jag hade med mig bullar till sonen och i hans kyskåp tronade en gigantisk burk Bullens pilsnerkorv. Like Father, like Son! Hoppas du får en härlig dag, Mischa! /BP

  Svara
 5. Anonym säger:

  Jag får väl hänga på och önska Micha ett stort grattis! Magdalena

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *