Mäster Simons väg 13 a, Solna

Hostan gör ont i det infekterade bröstet, men arbetet har fortgått med hjälp av dubbelalvedon, ute på Mäster Simons väg 13a. Mäklaren säger att han inte tror att den ska bli svårsåld eftersom den är så välplanerad, och att det – trots den kalla marknaden – är ett stort sug efter ettor. Hade Helene sålt i våras hade hon fått 900 000, nu blir priset givetvis ett annat.

Det är en öppen planlösning, en etta på 31 kvadrat.


Vardagsrum och hall, och en del av tillredningsköket. Vad jag hatar de där sladdarna som sticker ut inunder. Det ser oproffsigt ut. Tur att en van fotograf ska dit och ta bilder imorgon.


Badrum med nytt duschdrapperi.

En ganska asketisk matplats, men en snygg bild.

Vardagsrum


Sovalkov

Vi tycker att hemmet ser ganska sterilt ut, men det ska inte vara någon som helst personlig stil, det kan avskräcka spekulanter. Heléne har bott här sedan 2002.

Nu ska jag ta en varmdusch och hoppa i säng.

5 svar på “Mäster Simons väg 13 a, Solna

 1. Anonym säger:

  Hoppas det går bra med lägenhetsförsäljningen. Om det blir lägre pris än tidigare så kommer jag här med lite tips från Lidls matpriser. Bojkotta Coop från idag tack:)Besökte just den senaste öppnade Lidl, modell superstor i Västberga. 2 sprängfyllda papperskassar med mat för 295 kr, räcker till mig och sonen minst en vecka. Några underbara exempel:1 kg frysta kummelblock (som torsk): 45 krFiskpinnar 18 st: 10 krSpaghetti 500 g: 5 krAlla kryddor i glasburk: 5.50 krChokladkaka: 5 krHusmanknäcke 520 g: 9 krÄrtsoppa 1 kg i tub: 12 krFryst spenat 500 g:10 krSensmoral: landets billigaste butiker. Varför kan vi inte försöka få Coop att gå i konkurs genom att vägra handla där?Adressen till Lidl Västberga är mittemot OK macken i rondellen. Mcdonalds

  Svara
 2. Anonym säger:

  Jag ska ta en sväng förbi Lidl så fort som möjligt. Själv är jag dock fortfarande svag för vissa märken. Lidl har väl bara ett och samma. Man måste tänka på matens näringsinnehåll också 😀

  Svara
 3. Anonym säger:

  Lidl har massor av märken men nästan alla från Tyskland. Hittade Felix potatismos idag och Bregott så visst finns det svenska märken också, löken var från Öland, 5 kr för en påse gullök…

  Svara
 4. Anonym säger:

  Vad är det i fiskpinnarna?Minns en gång att jag handlade något som kallades stekbullar i någon billighetsaffär. Tittade på innehållsdeklarationen och upptäckte att det fanns något som hette ”Fettgrevar” i bullarna. Kändes obehagligt.Handlar själv på Lidl, men främst för att de har en del märkesvaror till lägre priser. Julskinkan från Scan var t ex ett klipp. Chickybitsen och smörgåsskinkan går inte av för hackor heller!Sedan finns det alltid en avdelning med skräp som minner om Hobbex – den får mig alltid glad, trots att frun då vill gå till kassan…Och jag håller med Herr Tenderbeat om att vi bör sänka kooperationen – som en gång skulle gagna folkhemmet, men i dag är riktiga skitbutiker! /BPBTW: Tenderbeat, du bjöd väl sonen på en riktig plusmeny på Mac när det ändå var så nära:)

  Svara
 5. Anonym säger:

  Ja BP, Lidls smörgåsskinka är finfin, tysk och tjock och rejäla bitar för 20 kr.Mcdonalds som ligger nära Lidl har vi besökt nästan varje dag på jullovet:)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *