Rakning med Gibellinis


Häromdagen bestämde jag mig för att köpa mig en ny rakutrustning. Jag har länge använt mig av BIC:s engångsrakhyvlar (som för mig räcker i ungefär en månad.) Nu då jag var på Lidl i Hagsätra under förra veckan såg jag att man kunde köpa en rakhyvel av märket Gibellini med tjugo tillhörande blad för 49,90.

Varför inte, tänkte jag. De är förmodligen helt värdelösa, men jag provar. Döm om min fövåning när jag under det första rakningen upptäcker att Gibellinis hyvel håller en minst lika god prestanda som Gilettehyveln jag glömde på ett hotellrum i Thailand i somras. Passade också på att köpa rakskum av samma märke. I framtiden kommer jag bara att raka mig med Gibiellinis produkter. De är ju dessutom i princip gratis. Det första rakbladet (som ni ser saknas på bilden) är lika vasst som det var för en vecka sedan.

2 svar på “Rakning med Gibellinis

  1. Anonym säger:

    Jag har lite skäggväxt på hakan. Det är en fem, sex stycken svarta hårdingar som dyker upp med jämna mellanrum. Även om de äro uppfriskande queera förrycker jag dem med en pincett så fort det går. Till benen använder jag ej längre hyvel utan en epilator av märket Philips som drar ut hårstråna med rötterna. Det är fruktansvärt skönt faktiskt. Nu blev jag på synnerligen gott humör!

    Svara
  2. Anonym säger:

    Gilette – the best a man can get!Men det är klart att med den lilla skäggväxt du har så duger väl lite tyskt stål från Lidl 🙂 Själv har jag slutat raka mig. Lite trimmer då och då. Bekvämt och min flickvän klagar ändå inte, dock tycker bögarna på kvarterskrogen att det är finare att vara slätrakad…/BP

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *