Sju timmar

Känner mig väldigt trött ikväll igen och har ingen ork att skriva något längre inlägg. Måste ligga i sängen före tio för att orka med morgondagen. Sju timmars sömn är minimum för att jag ska vakna upp som en civiliserad människa.
Mobillarmet ringer strax efter sex. Jag vill hinna med att vara en stund på skolan innan eleverna kommer, tänka igenom dagen, svara på mail från föräldrar och ledning, strukturera för lektionerna. I morgon är sista dagen inför höstlovet, (som för oss lärare innebär två lediga dagar i slutet av nästa vecka).

Har nu hittat funktionerna i blogger som gör att ni som läsare kan prenumerera på uppdateringarna från den här sidan. Jag har fått mycket positiv respons på sidan vilket gör mig glad, har man läsare är det kul att skriva. Jag ser framför mig hur jag om ett år har betat av en hel del av min fyrtiofemåriga bana. Nu när jag väl har börjat beskriva lite om barndomen bubblade det upp en rad minnen som jag tänkte berätta om, bla annat hur det var att starta sin skolgång i norra England. Men det får vänta till en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *