Vanligt vatten


Reflekterade idag, då jag var ute på en ganska lång promenad med Märta, över summan jag årligen lägger ner på vanligt kolsyrat vatten. Eftersom det var varmt idag fick jag tex – vid två olika tillfällen – köpa halvlitersflaskor Jordgubbsramlösa, en ny sort som jag gillar.
Det måste vara flera tusen som går direkt ner i aktieägarnas fickor och avansen torde vara enorm. Hur mycket kan det tappade vattnet, plus kolsyra, plus jordgubbsextrakt kosta egentligen? Flaskan betalar man ju för utöver det vanliga priset.
Har hört att kvalitén på vattnet i en Ramlösa inte är vare sig högre eller bättre än det ur kranarna här i Stockholm. Så idén med att sälja det kolsyrat och i en fin flaska med en förtroendeingivande design var ju ett riktigt lyckokast för den som kom på idén.

1 svar på “Vanligt vatten

  1. Anonym säger:

    Jag köper också en hel del kolsyrat vatten. Funderar på att köpa en sån där apparat så jag kan göra eget.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *